19 Nisan 2017 07:02

Bulls'tan Celtics'e soğuk duş

NBA'de Doğu Konferansı'nda Play-Off'a son sıradan dahil olan Chicago Bulls, lider Boston Celtics'i şaşırtmaya devam ediyor.

Paylaş

NBA'de Play-Off ilk turunda Doğu Konferansı'nı lider tamamlayan Boston Celtics, evinde Chicago Bulls'a ikinci maçı da kaybetti. Celtics, maç boyu Bulls'u geriden takip ederken sahadan 111-97 mağlup ayrıldı. Bulls'ta Jimmy Butler ve Dwyane Wade 22'şer sayıyla oynadı. Robin Lopez 18 sayı 8 ribaunt, Paul Zipser 16 sayı, Rajon Rondo ise 11 sayı 9 ribaunt 14 asist 5 top çalma üretti. Bulls, böylece seride önemli bir avantaj elde etti.

Doğu'nun bir başka eşleşmesinde Toronto Raptors, Milwaukee Bucks'ı 106-100 yendi ve seriye 1-1'lik eşitlik getirdi. Toronto'da ilk maçın kayıp ismi Kyle Lowry, 22 sayı 5 asistle takımını taşırken DeMar DeRozan da 23 sayı kaydetti. Bucks'ta Giannis Antetokounmpo, 24'te 9 şut isabetiyle 24 sayıda kaldı. Yunan oyuncu istatistiklerine 15 ribaunt ve 7 asist ekledi.

Batı Konferansı'nda ise Los Angeles Clippers, Utah Jazz'ı 99-91 yenerek 1-1'lik eşitliği sağladı. İlk maçın başında diz sakatlığı yaşayan Jazz pivotu Rudy Gobert bu maçta da oynayamazken Clippers, boyalı alanda rakibine 22 sayılık üstünlük sağladı. Clippers'ta Blake Griffin 24, Chris Paul 21, DeAndre Jordan 18 sayıyla oynadı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

'Tarlayı nadasa bırakmayın, baklagil ekin'

SONRAKİ HABER

Facebook artırılmış gerçeklik dahil yeniliklerini tanıttı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...