17 Nisan 2017 06:27

Kas oranını arttırmak için kullanılan ek besinler

Spor yapan kişilerin ek besinleri tüketmeleri gerekir. Bu besinler sayesinde kişiler gerek duydukları mineralleri ve gerekli enerjiyi elde edecektir.

Paylaş

İnsanlar vücut geliştirme amacıyla yaptıkları sporda kas oranlarını yükseltmek için çalışmalar gerçekleştirmektedir. Bu çalışmalarda kişiler fazla kilolarından kurtulurken yağ oranlarının düşmesini sağlarlar. Ancak yeteri kadar ek besinler almazlarsa verdikleri kilolar kaslarından da düşecektir. Böyle bir durumda da kişiler istedikleri güzel fiziğe kavuşamayabilirler. Bu sebeple de kişilerin genel olarak sporcu besinleri olarak anılan ek besinleri tüketmeleri gerekir. Bu besinler sayesinde kişiler gerek duydukları mineralleri çok kolay bir biçimde alırken gerekli enerjiyi de elde etmiş olacaklardır. Bunun sonrasında verdikleri kilolar yağlarından giderken gerekli protein ve diğer minerallerin elde edilmesi ile birlikte kas oluşumları da çok hızlı bir biçimde artış gösterecektir. 

Kişiler bilinçli bir spor yaparken doğru ürünleri tercih ederlerse istedikleri sonucu kısa süre içerisinde alabilirler. Bu aşamada beef amino gibi ürünler alan kişiler birçok ekstra özelliğe de sahip olmuş olurlar. İlk olarak kişilerde güç artışını sağlamaktadır. Bu özelliği ile birlikte kişilerin daha ileri seviyede spor yapması da sağlanmış olmaktadır. Bunun dışında kişilerin vücutları için toparlayıcı etkisi de bulunmaktadır. Bu gıda sayesinde kişiler sporlarını yaptıktan sonra vücutlarında yan kısımlarda ya da kollarında oluşan sarkmaların ortadan kalkmaya başladığını göreceklerdir. Düzenli bir şekilde bu ürünü kullanan ve sporlarına devam eden kişiler kas oranlarını arttırırken bu oranların korunmasında da bu ürün çok büyük bir öneme sahiptir. 

Bu ürün kapsül sistemi şeklinde üretilmiştir. Bu sebeple de kişiler kapsülleri su ile birlikte yutarak kullanmaktadır. Bazı kişilerin hap yutmakta problemleri olurken bu kişilerin bu ürünü daha küçük parçaya ayırarak 2 seferde yutması önerilir. Ancak kişiler tamamen ezip kullanmayı düşünürse bu kullanım sakıncalı olabilmektedir. Normal şartlarda kişilerin 1 servisi 3 kapsül olarak belirlenmiştir. 1 servis kullanacak olan kişiler 3 adet kapsülü sırayla yutarak kullanımı tamamlarlar. İlk seviyede kişilerin gün içerisinde 2 servis kullanması önerilirken sonrasında günde 3 servis kullanarak gerekli mineralleri bu ürün üzerinden alabilirler. 

Spor yapılacak olan günler ve spor yapılmayacak olan günlerde kişilerin kullanım tarzları değişikliğe uğrayacaktır. İlk olarak kişiler spor yapacakları gün içerisinde sabah kahvaltılarını yaptıktan 2 saat sonra ürünü kullanabilirler. Bunun sonrasında aynı sistem ile birlikte öğle yemeğinden 2 saat sonrasında da bu ürün tercih edilirken bir defa da spor sonrasında kullanılmaktadır. Ancak kişiler spor yapmayacakları gün içerisinde 3 ana öğünden 2 saat sonra bu ürünü kullanabilir. Bu kullanım tarzlarında kullanım miktarlarının her zaman eşit sayıda olması gerekmektedir. Sürekli olarak 1 servis kullanılması önerilmektedir. Bu ürünü genel olarak düşük kalorili diyetleri gerçekleştiren kişiler alabilirken gerekli enerjiyi ve gücü bu üründen alabilirler. Ürünü satın almak için de kullanılabilecek en doğru adres Fitbull.com adresidir. 

İnternet üzerinden satılan bu ürün 400 tablet şeklinde satıldığından 133 defa kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Kişiler tek seferde 3 tablet kullandıkları için bu ürünü 133 defa kullanabilirler. Site üzerinden ürünü satın almak isteyen kişiler 129 TL ödeyerek ürünü rahatlıkla satın alabilirler. Eğer kişiler bu ödemeyi havale işlemi ile yaparlarsa ürün üzerinden %5 indirim uygulanır ve ürün 122,55 TL fiyatından satışa sunulur. Eğer kişiler bu ürünü düzenli olarak kullanmayı düşünüyorsa ve toplu olarak satın alacaksa 2 adet aldığında yakaladığı indirim ile birlikte tanesini 116 TL’den satın alabilmektedir. Bu fiyat avantajları sayesinde kişiler çok rahat bir alışveriş gerçekleştirerek ürünlerine kavuşabilirler. (ADVERTORIAL)
 

ÖNCEKİ HABER

YSK'den 'mühürsüz pusula' tartışmasıyla ilgili açıklama

SONRAKİ HABER

Referandum sonuçlarına Alman basınının bakışı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...