15 Nisan 2017 18:27

Batman’da şiddetli yağış: Birçok ev sular altında kaldı

Batman’da etkili olan şiddetli yağış sonucu birçok ev sular altında kaldı.

Paylaş

Batman’da etkili olan şiddetli yağış sonucu birçok ev sular altında kaldı. Şiddetli yağış nedeniyle şehir merkezinde yollar göle dönerken, Bayındırlık, Karşıyaka ve Cudi mahallerinde birçok yurttaşın evi sular altında kaldı. Şehir merkezinde göle dönen yollar nedeniyle birçok araç yolda kaldı. Ev ve İşyerleri sular altında kalan yurttaşlar belediye yetkililerini defalarca aradıklarını ancak hiçbir yetkilinin kendileriyle ilgilenmediklerini belirttiler. Maddi zararlarının olduğunu söyleyen bazı yurttaşlar kendi imkânlarıyla kovalar yardımıyla ev ve iş yerlerindeki suları dökerken belediyeye ise tepki gösterdiler.

Batman Belediyesine atanan kayyumun sürekli dillendirdiği “Batman’a hizmet etmek için çalışıyoruz” söylemine de tepki gösteren bazı yurttaşlar ise belediye yetkililerin kendilerine hizmet için gelmediklerini ve yalan söylediklerini ifade ettiler.

Batman’ın Kozluk ilçesinde de önceki gün şiddetli yağış Garzan Çayı’nın taşmasına neden oldu. Çayın taşması sonucu birçok ev, fabrika ve şantiyeyi su bastı. Birçok hayvan telef olurken İlçe merkezindeki cadde ve sokaklar ise göle döndü. (DİHABER)


 

ÖNCEKİ HABER

Irak: IŞİD, Musul'un batısında klor gazı saldırısı düzenledi

SONRAKİ HABER

Minibüsün çarptığı 7 yaşındaki Berfin hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...