31 Mart 2011 10:25

Kayseri’de lise şenliği

Kayseri'de 30 Nisan'da yapılacak olan Liseliler Şenliği birçok liselerde tartışılmaya başlandı şimdiden. Biz de bu şenlikte aktif olarak görev alacağız. Liseliler Şenliğinin içeriği şöyle açıklıyoruz:Liselilerin sınav stresini üzerinden atacağı, eğleneceği aynı zamanda sorunları tartışacağı, çözüm &u

Kayseri’de lise şenliği
Paylaş

Kayseri'de 30 Nisan'da yapılacak olan Liseliler Şenliği birçok liselerde tartışılmaya başlandı şimdiden. Biz de bu şenlikte aktif olarak görev alacağız. Liseliler Şenliğinin içeriği şöyle açıklıyoruz:

Liselilerin sınav stresini üzerinden atacağı, eğleneceği aynı zamanda sorunları tartışacağı, çözüm üreteceği ve en önemlisi bunu liselilerin kendi organize ettiği ve düzenlediği bir şenlik.

Geçen yıllarda 50 Lira olan servis ücretlerinin %100'lük bir zamla 100 Liralara kadar fırlaması. Kırk kalem altında her yıl bizden toplanan zorunlu "bağışlar".

Kayseri Emniyet Müdürünün öğrencilerin sorunlarının okul önlerindeki polis sayısını artırarak çözme önerisiyle attığımız adıma kadar bizi takip eden polisler. Her yıl değiştirilen eğitim müfredatıyla bizi orta çağ zihniyetinden farklı olmayan bir bilinç seviyesine getirme planlarıyla zorunlu din dersi dayatmaları ve gün geçtikçe daha karmaşık bir hale getirilerek bizi dershanelere iten sınav sistemi gibi sorunlarımızı tartışacağımız ve çözüm kararlarıyla döneceğimiz bu şenliğe Melikgazi Lisesi olarak en ilerden görev alacağız.

Bunun heyecanıyla çalışmamızı örmeye başladık. Liseler arası futbol turnuvaları, okulumuzda çıkaracağımız fanzin, okul gazeteleri, tiyatro provaları röportajlar vb. Bu şenliğin örgütlenmesinde ve çalışmaların yürümesinde tüm liseli arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz.

ÖNCEKİ HABER

Karaburun bilim kongresi

SONRAKİ HABER

Kürt halkının özgürlük günü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...