13 Nisan 2017 14:10

Erdoğan hayır diyenleri yine hedef gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan referandumda hayır diyenlere yönelik suçlayıcı ve hedef gösteren söylemlerini Giresun’da da sürdürdü. 

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Giresun’da katıldığı toplu açılış töreninde, referanduma sunulan anayasa değişiklik maddelerini konuşmak yerine yine hayır diyenleri suçladı ve hedef gösterdi. Erdoğan, hayır diyenleri hedef alarak, “Hayırcılar Kandil'dir, Hayırcılar İmralı’dır, Hayırcılar yokluktur. Pensilvanya, DEAŞ, ‘Hayır’ diyor” ifadelerini bir kez daha kullandı. 

Konuşmasının önemli bir bölümünü yine CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu’na ayıran Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi "darbecilerle iletişim kurduğu" iddiasını tekrarlayarak “Şimdi de görüntüler ortaya çıkıyor, orada darbecilerle pazarlık yapıyor, pazarlık” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğ’lu için ‘zat’ ifadesini kullanan Erdoğan, “Bu zatın miadı dolmuştur. Bak söylüyorum, 16 Nisan bu miadın dolduğu gündür. Bu çok kaldı orada ya. 7 seçim kaybetti, buna rağmen hala o koltukta oturuyor. Biliyorsunuz bunun adı 'Kasetli genel başkan'. Kasetle geldi, bu sefer bambaşka bir kasetle gidecek. Biliyorsunuz artık kaset yok, CD ile gidecek” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Petrol-İş ve SOCAR yönetimi görüşmede

SONRAKİ HABER

Kuşadası'da referandum koordinasyon merkezi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...