13 Nisan 2017 12:36

İBB çalışanı: Karıları ve kızları 'evet'çilere helal

İBB Haller Müdürlüğü çalışanı Ömer Akbayrak '17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir.' dedi.

Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Haller Müdürlüğü çalışanı Ömer Akbayrak, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir" dedi.

Akbayrak, tepkilere neden olan paylaşımında, şu ifadeleri kullandı: Sevgili dostlar. CHP açıkça savaş ilan ederek bu hususta elinden geleni ardına koymamaktadır. Meclis’te başladıkları saldırganlıklarını tüm eylem ve söylemleri ile ‘evet’çilerin üzerine çevirmişlerdir. 17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir.

Akbayrak, daha sonraki paylaşımında ise "hayır" oyu kullanacaklara yönelik "Nemrut" ve "Firavun" benzetmesi yaptı. Kendilerine savaş açıldığını iddia eden Akbayrak, "Onlar savaş açar, biz cihat eder, ganimetleri toplarız mahşere kadar" paylaşımında bulundu.

İBB GÖREVDEN ALDI

İletinin sosyal medyada paylaşılması ve tepkiler üzerine Ömer Akbayrak hakkında, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla soruşturma başlatıldığı ve görevinden alındığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

ABD: Suriye'de yanlışlıkla 18 SDG savaşçısını öldürdük

SONRAKİ HABER

Baydemir: Her kışın sonu bahardır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...