12 Nisan 2017 13:57

Tekin: O  bilboardlara kaç para ödendiğini takip edeceğiz

CHP Milletvekili Gürsel Tekin ‘O  bilboardlara, megaboardlara kaç para ödendiğinin sonuna kadar takipçisi olacağız' dedi.

Paylaş

CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu, Şişli'de esnaf ziyaretinde bulundu. Yeni anayasa ve referanduma ilişkin konuşan Tekin, "Devletin parasını harcayarak yapıyorsunuz. O  bilboardlara, megaboardlara kaç para ödendiğinin de sonuna kadar takipçisi olacağız. Başbakan'ın söyledikleri haber bile olmuyor. Kimin söyledikleri haber oluyor? Kendisine 'dönek solcuyum' diyen Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafındaki danışmanları manşet oluyor. Muhafazakar kardeşim, mili görüşçü kardeşim ne oldu size? Ne oldu 70 yıllık serüveniniz vardı. Şimdi hepiniz ağzınızı açıyorsunuz o danışmanlara bakıyorsunuz. O danışmanların kim olduğunu biliyor musunuz? Bir bakın bakayım" dedi. 

'HAYIR' YAZILI YELEK

Tekin, üzerindeki 'hayır' yazılı yeleği göstererek şöyle konuştu: "Biz bu önlüklerle kendimizi var ediyoruz. Bunlar devletin bütün kurumlarını, bilbordları, megabordları, televizyonları… Allah gözünüzü doyura, Zehir olsun. Zıkkım olsun. Devletin parasını harcayarak yapıyorsunuz. O  bilbordlara, megabordlara kaç para ödendiğinin de sonuna kadar takipçisi olacağız. 

‘KENDİLERİNİ KORUMA ANAYASASI’

Tekin ve Berberoğlu Şişli'deki esnaf ziyaretinden sonra CHP Şişli İlçe Başkanlığı'na  geçti. Gürsel Tekin burada yaptığı açıklamada, "Diyeceksiniz ki 'Bu anayasa nereden çıktı? Niye böyle bir anayasaya ihtiyaç duyuyoruz?' Bu anayasa kendilerini koruma anayasasıdır. 80 milyon yurttaşımızın derdine derman olan bir anayasa değil bunu bilin. Hepimizin aklıyla oynuyorlar" dedi. (İstanbul/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

‘Çok Özel İsimler Sözlüğü’ çıktı

SONRAKİ HABER

Zaman yazarı olmayan Orhan Kemal Cengiz de iddianamede

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...