12 Nisan 2017 12:04

‘Kadınlar birlikte hayır diyor’

Kadınlar yarın saat 19.30’da ‘Kadınlar Birlikte Hayır Diyor’ diyerek İstanbul Kadıköy Süreyya Operası önünde bir araya geliyor. 

Paylaş

Kadınlar Birlikte Hayır Diyor Platformu referanduma sayılı gün kala bir kez daha birlikte ve güçlü bir ‘Hayır’ demek için sokaklarda olacağını açıkladı. Platform “Hayatlarımıza, haklarımıza, kazanımlarımıza sahip çıkmak için kadınları yok sayan bu anayasa değişikliğine ‘Kadınlar Birlikte Hayır Diyor’” dedi. 

“13 Nisan Perşembe günü evde, okulda, işte, sokakta Hayır'larımızı büyütüyoruz” diyen kadınlar açıklamasına şöyle devam etti: “Son sözü kadınlar olarak biz söylüyoruz. Türkiye'de şimdilik Ankara, İstanbul, İzmir, Amed, Bursa, Antalya, Adana, Kocaeli, Bodrum ve Çanakkale'de Kadınlar birlikte Hayır diyerek sokağa çıkıyoruz. 

13 Nisan günü yapacağımız her etkinliği, eylemi, bildiri dağıtımını, videoları ve 13 Nisan eylemlerine dair duyurularımızı #KadınlarınHayırı etiketiyle paylaşıyoruz.

İstanbul için 13 Nisan Perşembe günü 19.30’da Kadıköy Süreyya Operası önünde buluşuyoruz. Haydi kadınlar hep beraber Hayır demeye” (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Sınırda insan kaçakçılığına 6 tutuklama

SONRAKİ HABER

CNN Türk’ten HDP’ye sansür 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa