11 Nisan 2017 14:39

Ataşehir'de biletler kitap oluyor

8. Uluslararası Ataşehir Tiyatro Festivali'nde yer alan 24 oyunun biletleri 'Bir kitap bir bilet' kampanyası kapsamında dağıtılıyor.

Paylaş

8. Uluslararası Ataşehir Tiyatro Festivali devam ediyor. Festival boyunca yer alan 24 oyunun biletleri “Bir kitap bir bilet” kampanyası kapsamında dağıtılıyor.

“Bir kitap, bir bilet” kampanyasıyla 8. Ataşehir Tiyatro Festivali’nde, oyunların biletleri, izleyicilere okunmuş birer kitap karşılığında veriliyor. Toplanan kitaplar, Türkiye genelinde ihtiyacı olan okullara bağışlanıyor.

Festival kapsamında bir ay boyunca sahnelenecek 24 oyunun biletlerini almak için katılımcılar tarafından getirilen kitap sayısı 10 bini aştı. Bu kampanyayla, çocukların okuma alışkanlığı kazanması ve kütüphanesi olmayan okullara da katkı sağlanması hedefleniyor.

Kampanyada toplanan kitaplar ilk olarak Diyarbakır Bismil Fatih Anadolu Lisesi, Tokat Yağmurlu Köyü İlkokulu, Tokat Ormanbeyli Köyü Ortaokulu, Van Özalp Kırkçalı İlkokulu ile Urfa Siverek Kapıkaya Köyü İlk ve Ortaokulu ile Elazığ’daki köy okullarına gönderilecek.

Okulların kitap talepleri, Ataşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün koordinasyonunda planlanıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Çizim Bugün’ sergisinde farklı disiplinler bir arada

SONRAKİ HABER

İsveç saldırısında Af Örgütü Ljungskile Şube Başkanı da öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...