10 Nisan 2017 23:58

Devler Ligi’nde son 8 sahnede

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final mücadelesi başlıyor. Bugün oynanacak maçlarda Borussia Dortmund, Monaco’yu; Juventus ise Barcelona’yı ağırlıyor.

Paylaş

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final mücadelesi başlıyor. Bugün oynanacak maçlarda Borussia Dortmund, Monaco’yu; Juventus ise Barcelona’yı ağırlıyor. Her iki maç da 21.45’te başlayacak.

Benfica’yı, 1-0’lık yenilginin ardından sahasında 4-0 yenerek son 8’e kalan Almanya temsilcisi Borussia Dortmund, Signal Iduna Park’ta bu kez Monaco karşısında avantaj arıyor.

Manchester City’i eleyerek sezonun en önemli sürprizlerinden birine imza atan Monaco ise bir kez daha deplasmanda gollü bir maç çıkarmanın peşinde. Monaco, deplasmanda City’e 5-3 yenildikten sonra evinde 3-1 kazanmış ve tur atlamıştı.

Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden Juventus, PSG’yi mucizevi bir galibiyetle eleyen Barcelona’ya şans tanımak istemiyor. Porto’yu 2-0 ve 1-0’lık galibiyetlerle geride bırakan Juventus, 15 Ocak’tan bu yana hiçbir cephede yenilgi yüzü görmedi.

4-0’lık yenilginin ardından Camp Nou’da PSG’yi 6-1 yenen ve tarih yazan Barcelona ise istikrarsız performansını sürdürüyor. Katalan ekibi, Juventus maçı öncesi ligde Malaga’ya 2-0 yenildi. Şampiyonlar Ligi’nde yarının programı ise şöyle: Atletico Madrid-Leicester City * Bayern Münih-Real Madrid. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Avrupa’nın 60 kentinde AB’ye destek mitingi

SONRAKİ HABER

Avrupa Basketbolunda Haftaya Bakış: Düğüm sonunda çözüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...