25 Haziran 2012 10:37

Aileler cenazeleri almak için Malatya’da

Dağlıca’da Yeşiltaş Karakolu’na yönelik saldırıda yaşamını yitiren PKK’lilerin aileleri, cenazeleri almak için Malatya’ya gitti. Cenazelerin paramparça olduğunu ve yandığını belirten aileler, 5 kişiyi teşhis edilebildi.Dağlıca’daki saldırıda ölen 6, ve 8 Haziran’da Yüksekova kırsalında çıkan &ccedi

Aileler cenazeleri almak için Malatya’da
Paylaş

Dağlıca’da Yeşiltaş Karakolu’na yönelik saldırıda yaşamını yitiren PKK’lilerin aileleri, cenazeleri almak için Malatya’ya gitti. Cenazelerin paramparça olduğunu ve yandığını belirten aileler, 5 kişiyi teşhis edilebildi.
Dağlıca’daki saldırıda ölen 6, ve 8 Haziran’da Yüksekova kırsalında çıkan çatışmada yaşamını yitiren 1 PKK’linin aileleri Diyarbakır’da bir araya gelerek Malatya’ya geçti.

Cenazeleri teşhis etmek için savcılığa başvuran aileler, gösterilen fotoğraflardan çocuklarının cenazelerini teşhis etmeye çalıştı. Ancak cenazelerin parçalandığı ve yandığını belirten aileler, teşhis işleminde zorlandı. Bazı aileler çocuklarını ben, saç ya da eski bir yarasından teşhis edebilirken, Hüsnü Kara, Halime Küze, İbrahim Daşçı, Yılmaz Kırtay ile Abdurrahman Hasun isimli PKK’lilerin cenazeleri teşhis edildi. (MALATYA)

ÖNCEKİ HABER

Hakkari’de operasyon ve çatışmalar sürüyor

SONRAKİ HABER

Sara Şexi’nin resim sergisi Diyarbakır’da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...