10 Nisan 2017 12:18

Kayseri'de Saadet Partili gençlerden AKP'ye tepki 

Kayseri’de, Necmettin Erbakan’ın fotoğraflarıyla ‘evet’ oyu istenmesine Saadet Partili gençler tepki gösterdi. 

Paylaş

Kayseri şehir merkezinde neredeyse tüm direk ve ağaçlara evet afişleri asılması tepkiyle karşılandı. Özellikle kent meydanına asılan Turgut Özal, Alparslan Türkeş, Muhsin Yazıcıoğlu ve Necmettin Erbakan’ın fotoğraflarının bulunduğu afişlerle evet oyu istenmesine Saadet Partili gençler tepki gösterdi. 

Necmettin Erbakan'ın kullanıldığı afişler, Saadet Partili gençler tarafından tepkiyle karşılandı. Saadet Partili bir grup genç, meydanda bulunan Necmettin Erbakan'ın olduğu afişleri direk ve ağaçlardan söktü. “Necmettin Erbakan'ın partisi Saadet Partisi hayır oyu kullanacağını açıkladı” diyen gençler, “Bu yapılan merhum liderimize saygısızlıktır. Merhum liderimizin miras olarak bıraktığı Saadet Partisi hayır demesine rağmen, siz böyle afişler yapıyorsanız ayıptır." dedi.

  • Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan uygulamaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Fotoğraflarını istediğimiz gençler “Öyle bir hale geldik ki kendi liderimizin fotoğrafının izinsiz kullanılmasına açıktan tepki koyamıyoruz. İşte biraz da bu yüzden hayır” diyerek fotoğraf vermelerinin riskli olacağını ifade ettiler. 

Vatandaşlardan biri ise, “FETÖ 2010 referandumunda ölüleri mezardan kaldıralım demişti. Şimdi aynısını bunlar yapıyor. Ayıp, istismar" diyerek tepki gösterdi. (Kayseri/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Suriye Dışişleri: Türkiye, gizli toplantı talep etti

SONRAKİ HABER

Cezaevlerinde kitap, dergi yasağına son verilsin çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...