10 Nisan 2017 09:38

Hürriyet’ten ‘satılmıyoruz’ açıklaması

Hürriyet'ten, Vuslat Doğan Sabancı'nın görevini bırakması sonrası kamuoyuna yansıyan 'satış' iddialarına açıklama geldi.

Paylaş

Hürriyet gazetesinin Ülker grubuna veya Katar menşeli bir şirkete satılacağı iddialarına ilişkin Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) açıklama yapıldı. Açıklamada, "Hürriyet ve Posta gazetelerinin satılacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığı" belirtildi.

Hürriyet Gazetecilik ve Matbacılık AŞ’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  “Hafta sonunda bazı basın yayın organlarında ve medyada yer alan, “Şirketimiz’in ve/veya Hürriyet Gazetesi’nin satıldığı” yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Mevcut durum itibariyle bu kapsamda alınan bir yönetim kurulu kararı bulunmadığı gibi, yapılan herhangi bir çalışma da bulunmamaktadır. Diğer taraftan, yine hafta sonunda bazı basın yayın organlarında ve medyada yer aldığı şekliye, Vuslat Sabancı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa ettiği şeklindeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır. Doğrusu şu şekilde olacaktır; 30 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında seçilen Yönetim Kurulumuz henüz görev dağılımı yapmamış olup, Yönetim Kurulumuz’un yapacağı görev dağılımı sonrasında Vuslat Sabancı Yönetim Kurulumuz’da “üye” sıfatı ile görevine devam edecektir”. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Deniz Yücel için özgürlük konvoyu

SONRAKİ HABER

Bozo'nun tekerlekli sandalyesinin izleri Senegal'de

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...