25 Haziran 2012 10:11

Abdal Grubu Hayat TV için sahnedeydi

Hayat Televizyonu Kocaeli bürosu ile dayanışma amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte sahne alan Grup Abdal işçi ve emekçilerle buluştu. Sabancı Kültür Merkezinde 400’den fazla kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinlik ilk olarak Hayat Televizyonu’nu anlatan bir sinevizyon ile başladı. Daha sonra hayat Televizyonu Koca

Abdal Grubu Hayat TV için sahnedeydi
Paylaş

Sabancı Kültür Merkezinde 400’den fazla kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinlik ilk olarak Hayat Televizyonu’nu anlatan bir sinevizyon ile başladı. Daha sonra hayat Televizyonu Kocaeli bürosu adına Arzu Erkan konuştu.  Daha sonra konuşan Hayat Televizyonu Haber Bülteni Sunucusu Gökhan Çetin onlarca burjuva kanalının tek bir amaç için, kapitalizmin yaşanabilir tek sistem olduğunu kanıtlamak için 7 gün 24 saat yalanlar söylediğini belirtti. Bu yalanların her gün işçilerin ve emekçilerin yaşadıkları gerçeklik duvarına çarptığını vurgulayan Çetin, Hayat Televizyonu’nun işçilerin ve emekçilerin daha iyi bir ülke için ettikleri mücadelede kullandıkları bir araç olduğunu aktardı.

Çetin’in konuşmasının ardından ilk olarak Grup Elfida sahne aldı. Grup Elfida’nın her dilden şarkılarının ardından sahne alan Grup Abdal izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
(Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kimse zulmederek saltanatını sürdüremez

SONRAKİ HABER

Fazıl Say dünya prömiyeri için Londra’da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...