25 Haziran 2012 10:00

LGBT Onur Haftası başladı

LGBT bireylerin Onur Yürüyüşü başvurusunun engellenmesi ile başlayan LGBT Onur Haftası, bu yıl 20. kez gerçekleştiriliyor.“Bellek” teması ile 25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek LGBT Onur Haftası programı, Taksim Hill Otel’de insan hakları örgütlerinin de katılımı ile gerçekleşen basın to

LGBT Onur Haftası başladı
Paylaş

“Bellek” teması ile 25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek LGBT Onur Haftası programı, Taksim Hill Otel’de insan hakları örgütlerinin de katılımı ile gerçekleşen basın toplantısıyla duyuruldu. Onur Haftası Hazırlık Komisyonu’ndan Mehmet Tarhan tarafından açıklanan programda, “Seks işçiliği ve ekonomi”, “Güncel siyaset ve LGBT politikaları”, “Yerel yönetimlerde LGBT olasılıkları” gibi panellerin yanı sıra, “Trans erkeklik, Medya, Hapiste LGBT olmak” gibi atölye çalışmaları da yer alıyor.

Gerçekleşecek paneller ve söyleşilerde, Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Gazetemiz Spor Yazarı Dağhan Irak’ın da aralarında bulunduğu isimler sunumlar gerçekleştirecek.

Onur Haftası 1 Temmuzda İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilecek “Onur Yürüyüşü” ile sona erecek.  (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Kısa mesafeden uçaksavarla vuruldu

SONRAKİ HABER

Kimse zulmederek saltanatını sürdüremez

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...