07 Nisan 2017 10:47

‘İstanbul Nereye?’ sergisi Kadıköy’de

Kadıköy Belediyesi Akademi, 6 fotoğrafçının 8 projesiyle gerçekleştirdiği “İstanbul Nereye?” isimli kolektif sergiye ev sahipliği yapıyor.

Paylaş

Kadıköy Belediyesi Akademi, kent politikalarını farklı disiplinler aracılığıyla tartışmaya açtığı “Açık Akademi Kent Seminerleri: İstanbul Nereye?” üst başlığıyla oluşturduğu seminer programına eş zamanlı ve aynı sorunları merkezine alan 6 fotoğrafçının 8 projesiyle gerçekleştirdiği “İstanbul Nereye?” isimli kolektif sergiye ev sahipliği yapıyor. Sergi, Kadıköy Belediyesi Akademi’de seminerlerin gerçekleştirildiği salonlarda 1 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında görülebilecek.

Fotoğrafçıların kendi kent deneyimlerinden yola çıkarak kent sorunlarına değindiği fotoğrafları pek çok güncel konuyu ele alıyor ve “İstanbul Nereye?” sorusunu tekrar gündem haline getiriyor.

8 Nisan Cumartesi günü, saat 15.00’de Kadıköy Belediyesi Akademi’de gerçekleştirilecek söyleşide ise fotoğrafçılar kendi projelerini anlatırken aynı zamanda izleyicilerin de katılımıyla fotoğraf projelerinde ele alınan konular “Açık Akademi Seminerleri”nin konularıyla bağlantılı bir şekilde tartışmaya açılacak.

Sergide yer alan fotoğrafçılar: Bekir Dindar, Berk Demirbaş, Ekin Çekiç, Güven Kebeci, Kaan Kurtuluş, M. Cevahir Akbaş

Açık Akademi Kent Seminerleri ise devam ediyor. 6 Mayıs’a kadar her çarşamba, her perşembe ve her cumartesi günü 6 farklı başlıkta seminerler Akademi’nin 19 Mayıs Mahallesi Sultan Sokak 28 numaradaki binasında devam ediyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

HDP İstanbul'da 'hayır'ın sesini yükseltmeye çağırdı

SONRAKİ HABER

Osmaniye'de iş cinayeti: 3 işçi karbon silosuna düştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...