06 Nisan 2017 11:37

Küçük’ten Cumhuriyet’e tehdit: Gebereceksiniz, biteceksiniz

Cem Küçük, Cumhuriyet gazetesinin tutuklu yazar ve çalışanlarına tehditler yağdırarak 'Gebereceksiniz ama hukuk yoluyla, başka yollarla' dedi.

Paylaş

Hükümete yakın kalemlerden Cem Küçük Cumhuriyet gazetesinin tutuklu yazar ve çalışanları için hazırlanan iddianamedeki hapis cezalarını az buldu. TGRT’de yayımlanan Medya Kritik programında konuşan Küçük, gazetecilerin üst sınır olan 43 yılla yargılanması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet’in tutuklu isimlerine ve Can Dündar’a hakaretler yağdıran Küçük, “Bu gazeteyi şu an Fethullahçılar yönetiyor. 1 Numarada Can Dündar, Akın Atalay, Kadri Gürsel alçağı var. Bu üçü, bu üçünü var ya bunlara müebbet verip işi bitireceksin. Kadri Gürsel’e ceza mesela, Gürsel’e az ceza istemişler. 20 yıl diye geçiyor. Bunların çoğunun 43 yılla yargılanması doğru. O 9 kişi için zaten itirazlarımızı daha önce de söylemiştik ama bana kimse Can Dündar’ı, Akın Atalay hainini, Kadri Gürsel hainini savunmasın. Bizim tarafta da Kadri Gürsel’e acıyan var. Bir insanın 70, 80 defa ByLockçu biriyle konuşması normal mi? Gebereceksiniz ama hukuk yoluyla, başka yollarla. Bunun şimdi hesabı soruluyor” diye konuştu. Hızını alamayan Küçük, Cumhuriyet’e kayyım atanmasını da istedi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mersin'de gözaltılara tepki: 'Hayır'ın sesini yükselteceğiz

SONRAKİ HABER

DTK Eş Başkanı Güven şartlı serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa