06 Nisan 2017 05:55

Bağlantısı yavaş olanlar için Twitter Lite yayınlandı

Yavaş bağlantılarda hızlı yükleme yapabilen ve cep telefonunda sadece 1 MB’lık yer kaplayan Twitter Lite yayınlandı.

Paylaş

Twitter, veri kullanımını en aza indiren, yavaş bağlantılarda hızlı yükleme yapabilen, güvenilir olmayan mobil bağlantılarda hızla düzelebilen ve cep telefonunda sadece 1 MB’lık yer kaplayan Twitter Lite’ı yayınladı.

Twitter Lite; timeline, tweetler, direkt mesajlar, trendler, profiller, bildirimler, resim/video yükleme dahil Twitter’daki tüm ana özellikleri içeriyor. 

Twitter Lite bunlara ek olarak, kullanılan mobil veri miktarını daha da azaltan bir “veri tasarruf modu”na sahip. Bu moddayken, tam yükleme gerçekleştirmeden önce fotoğraf ve videoları önizleme şeklinde göreceksiniz. Böylelikle veri kullanımını %70 daha da azaltarak Twitter’ın mobil verinin daha pahalı olduğu alanlarda kullanılması hedefleniyor.

Twitter Lite, Android cihazlardaki Google Chrome ve diğer tarayıcılara ek özelliklere de sahip. Twitter Lite ile anlık bildirimler alabili ve gün içinde Twitter’da olanlar hakkında haberdar olabilirsiniz.

Geçici olarak bağlantınız kopsa da Twitter Lite size çevrimdışı destek sağlayacak; böylece Twitter’ı kullanırken kesinti yaşamayacaksınız.

Twitter Lite’ı cihazınızın ana ekranına ekleyerek sadece tek bir tıkla Twitter’a girebilirsiniz.

Bugünden itibaren Twitter Lite’ı akıllı telefonunuz veya tabletinizden mobile.twitter.com adresine girerek edinebilirsiniz. Twitter Lite ile ilgili daha fazla bilgiye lite.twitter.com adresinden ulaşabilirsiniz. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD müdahale heveslisi: BM yapmazsa biz yaparız

SONRAKİ HABER

Ertem Şener'den İngiltere Büyükelçisi'ne küfür

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...