24 Haziran 2012 09:45

İzmir’de belediye ‘kaçak baz’ları sökmeye başladı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, İmar Kanunu’na aykırı yapılan kaçak baz istasyonlarının sökümünü sürdürüyor.Geçtiğimiz hafta iki baz istasyonuna operasyon düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve İmar Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, bu hafta da Hatay, Kadifekale ve

İzmir’de belediye ‘kaçak baz’ları sökmeye başladı
Paylaş

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, İmar Kanunu’na aykırı yapılan kaçak baz istasyonlarının sökümünü sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta iki baz istasyonuna operasyon düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve İmar Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, bu hafta da Hatay, Kadifekale ve Bostanlı bölgelerindeki 6 baz istasyonunu sökmek için harekete geçti.
Zabıta ekiplerine, Belediye’nin Fen İşleri ile Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı görevlileri de eşlik etti. Halilrıfatpaşa Caddesi, İnönü Caddesi, Kadifakale surları içi, Şair Eşrefpaşa Bulvarı Montrö girişi ve Vasıf Çınar Bulvarı girişinde elektrik direkleri üzerinde bulunan 5 adet sabit baz istasyonun sökümü gerçekleştirildi.

SÖKÜM İŞLEMİ DEVAM EDECEK

Bostanlı Tansaş karşısında araç üzerinde yer alan mobil baz istasyonun enerjisi, aracın hareket etmesi üzerine kesilemedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İmar Kanunu’na aykırı yapılan baz istasyonlarının sökümünün süreceğini bildirdi. (İZMİR)

ÖNCEKİ HABER

LYS maratonu sona erdi

SONRAKİ HABER

26 ülkenin kadınları İstanbul’da buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...