24 Haziran 2012 09:31

Yolcu otobüsü TIR’la çarpıştı: 13 yaralı

SAKARYA’nın Hendek ilçesinde yolcu otobüsünün kavşakta manevra yapan TIR ile çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı.D-100 kara yolunda Düzce’den İstanbul yönüne giden Tarık Ovaç’ın kullandığı 81 ED 717 plakalı yolcu otobüsü, Hendek Küçük Sanayi Sitesi kavşağında manevra yapan Saffet

Yolcu otobüsü TIR’la çarpıştı: 13 yaralı
Paylaş

SAKARYA’nın Hendek ilçesinde yolcu otobüsünün kavşakta manevra yapan TIR ile çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı.
D-100 kara yolunda Düzce’den İstanbul yönüne giden Tarık Ovaç’ın kullandığı 81 ED 717 plakalı yolcu otobüsü, Hendek Küçük Sanayi Sitesi kavşağında manevra yapan Saffet Der yönetimindeki 54 KA 317 plakalı damacana yüklü TIR’ın dorsesine çarptı.
Kazada otobüs şoförü Ovaç ile yolculardan Elif (32) ve Ufuk Lunci (4), Kerim Can (9), Muhammet Yuşa (12) ve Münevver Cat (45), Elanur, Berat, İnci, Fesih ve İsmet Gönültaş, Selahattin Saka (64) ile Hasan Kocatürk yaralandı.
Otobüs şoförü de araçta sıkıştı.
Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarılan yaralı şoför, otobüsün arka tarafındaki kırılan camdan dışarı çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.
Yaralılardan Ovaç ve Kocatürk ilk müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Kazadan yara almadan kurtulan otobüs yolcularından Erol Bayram, “Kaza bir anda meydana geldi. TIR’ın önümüze kırmasıyla şoförümüz frene bastı. Frene basar basmaz bir çığlıkla vurduk. Kırmızıda geçip geçmediğimizi görmedim. Bizimle birlikte iki araç daha geçiyordu. Otobüste 30 kişi vardı” dedi.
(SAKARYA)

ÖNCEKİ HABER

Ders !…

SONRAKİ HABER

Kooperatifçilik radikal şekilde ele alınmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...