01 Nisan 2017 07:49

Vatandaşlardan uyuşturucu isyanı

Hatay’ın Erzin İlçesi'ne bağlı bulunan Hürriyet mahallesinde yurttaşlar, son günlerdeki uyuşturucu artışına karşı bir araya geldi.

Paylaş

Volkan PEKAL
Erzin

Hatay’ın Erzin ilçesine bağlı Hürriyet mahallesinde son günlerde artan hırsızlık ve uyuşturucu kullanımındaki artış mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Bir kişinin Aydın Cami’nin avlusunda elinde enjektörle uyuşturucu kullandığını gördüklerini, bir gencin de mahalle kahvesinin tuvaletinde uyuşturucu kullandıktan sonra sızdığını söyleyen yurttaşlar, yetkililerden çözüm için adım atmasını istedi.

Aydın Cami önünde bir araya gelen gençler ve aileleri, uyuşturucunun mahallerinde gençler arasında yaygınlaşmasından dolayı endişeli olduklarını ve uyuşturucuya ulaşmak için yapılan hırsızlıkların huzurlarını bozduğunu söyledi.Yurttaşlar mahalle içerisinde uyuşturucu satan kişilerin olduğunu söylerken, özellikle son günlerde tanımadıkları kişileri de mahallede uyuşturucu kullanırken gördüklerini anlatıyor. Mahalle muhtarı ve ilçe emniyetten görevlilerle konuştuklarını ifade eden mahalle sakinleri yetkililerden acil çözüm bekliyor.

ÖNCEKİ HABER

Gıda-İş: Güvencesiz değil, kadrolu çalışmak istiyoruz

SONRAKİ HABER

Erdoğan, Zarrab’ın avukatlarıyla gizlice görüştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...