01 Nisan 2017 06:54

Trabzonspor, Rize’de 3 puan peşinde

Trabzonspor, 26’ncı hafta mücadelesinde deplasmanda Çaykur Rizespor’u mağlup ederek Avrupa hedefini sürdürmeyi hedefliyor.

Paylaş

Ligin ikinci yarısında 7 galibiyet, 2 beraberlikle mağlubiyet yüzü görmeyen ve bununla da Avrupa Kupaları'na katılma yolunda iddialı konuma gelen Trabzonspor, deplasmanda konuk olacağı Çaykur Rizespor karşısında 3 puan arayacak. Saat 16.00'da Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

KADRODA MECBURİ DEĞİŞİM

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, eksik oyuncu sayısının fazla olması sebebiyle kadroda zorunlu değişiklikler yapacak. Bordo mavililerde Uğur, Pereira ve Yusuf Yazıcı kart cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Deneyimli teknik adamın bu oyuncuların yerine Zeki, Durica ve Bero'ya şans vermesi bekleniyor. Ayrıca Arjantin Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlığının ardından tedavisi tamamlanan Mas'ın da bu maçta ilk 11'de görev alabileceği öğrenildi.

ÇAYKUR RİZESPOR İLE 34'ÜNCÜ RANDEVU

Bu arada Trabzonspor ile Çaykur Rizespor, ligde 34'üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 33 maçta Trabzonspor'un 20, Çaykur Rizespor'un 5 galibiyeti bulunuyor. 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 66 gol atarken, kalesinde 25 gol gördü.

5 İSİM CEZA SINIRINDA

Trabzonspor'da Çaykur Rizespor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bordo mavililerde, 3'er sarı kartı bulunan Onur, Mustafa, Aytaç, Rodallega ve N'Doye yarın ki maçta da kart görmeleri durumunda ligin 27'nci haftasında oynanacak Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Miami’de Finalin adı: Nadal-Federer

SONRAKİ HABER

'Bir Hayır Festivali' yasağa rağmen Gündoğdu Meydanı'nda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...