30 Mart 2017 06:47

Warriors’tan mesaj, Westbrook’tan rekor

NBA'de Golden State Warriors, San Antonio Spurs'u deplasmanda yenerek zirve yarışında önemli bir adım attı, Play-Off için de rakibine mesaj verdi.

Paylaş

NBA’de sezonu lider tamamlayacak takımın belirlenmesi açısından kritik öneme sahip olan maçta Golden State Warriors, San Antonio Spurs’u deplasmanda 110-98 yendi. Warriors böylece Spurs ile arasındaki galibiyet farkını 3.5 maça çıkardı.

Maçın ilk yarısında bir ara rakibinin 22 sayı arkasında kalan Warriors, son 3 periyotta müthiş bir savunma sergileyerek galibiyete uzandı. GSW’de Stephen Curry ve Klay Thompson toplam 52 sayı kaydetti. Warriors savunması Kawhi Leonard’ı  20’de 7 isabetle19 sayı 5 top kaybında tuttu.

Günün en etkileyici bireysel performansı ‘En değerli oyuncu(MVP)’ ödülünün iki önemli adayından biri olan Russell Westbrook’tan geldi. Westbrook, Oklahoma City Thunder’ı Orlando Magic karşısında 114-106 üstünlüğe taşırken 57 sayı 13 ribaunt 11 asistle oynadı. Westbrook, en skorer triple double’a imza atarak bir kez daha tarihe geçti.

Öte yandan Doğu Konferansı’nda liderlik mücadelesi veren Boston Celtics, Milwaukee Bucks’a 103-100 kaybederek zirvedeki koltuğu yeniden Cleveland Cavaliers’e kaptırdı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kongo'da kaçırılan iki BM görevlisi ölü bulundu

SONRAKİ HABER

Bob Dylan'a  8 milyon kronu alabilmesi için konferans şartı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...