28 Mart 2017 12:41

Erdoğan, 'Hayır' çadırında konuşulanları anlattı

Samsun'da konuşan Erdoğan, İstanbul'da 'Hayır' çadırında neler konuşulduğunu anlattı.

Paylaş

Samsun'da konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de Hacıosman Metro istasyonu yanında CHP'nin 'hayır' çadırına yaptığı ziyarette neler konuşulduğunu anlattı.

'Evet' çadırını ziyaret ettikten sonra 'Hayır' çadırına girdiğini ifade eden Erdoğan "Hayır' çadırındakilere 'Niçin hayır diyorsunuz' diye sordum. Dediler ki; biz, çağdaş bir Türkiye istiyoruz. Yani şu anda çağdaş bir Türkiye yok. 'Neyimiz eksik dedim'. Köprülerimiz, hızlı tren, okullar. Bunlar yok mu? 14 sene önce bunlar var mıydı?" dedi.

Maalesef, bakıyorsunuz söylediği lafa bakın "Siz Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne niye bu adı koydunuz?" Dedim ki; çok ayıp. Yavuz Sultan Selim Han'ın padişah olduğu zaman Osmanlı'nın toprağı neydi biliyor musunuz?

'KILIÇDAROĞLU ALEVİ, NESİ EKSİK?'

Çadır ziyaretinde bir kişinin "Siz Aleviler ile Sünnileri ayırıyorsunuz" dediğini belirten Erdoğan "Biz kimseyi ayırmadık. Böyle bir ayrım varsa Kılıçdaroğlu'nun kendisi Alevi. Hem de bir siyasi partinin başında. Neyi eksik? Ben Dersim katliamını lanetledim. Ama o lanetleyemedi. Lanetlerse çünkü bir yerlere dokunacak." diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Figen Yüksekdağ’ın duruşması ertelendi

SONRAKİ HABER

Dursun Özbek: Şükür ve Erdem'in ihraç sebebi aidat değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...