27 Mart 2017 14:02

Kılıçdaroğlu'ndan 'kuzu kuzu geldi’ sözlerine yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Kuzu kuzu geldi Saray’a' sözlerine 'Aynı olay olsa yine giderim' yanıtını verdi.

Paylaş

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kuzu kuzu geldi Saray’a" sözlerine “Aynı olay olsa yine, Türkiye bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalsa, söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Yine giderim" şeklinde yanıt verdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde referandum çalışmaları kapsamında kamyon ve TIR garajı şoförlerine seslendi. Kılıçdaroğlu konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'daki toplu açılış töreninde sarf ettiği, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni yaptık, demedik laf bırakmadılar. Gitmedikleri mahkemeler kalmadı. ‘Ben oraya gitmeyeceğim’ demişti malum zat, kuzu kuzu geldi" sözlerine yanıt verdi. 

15 Temmuz sonrası "Kuzu kuzu geldi Saray’a" şeklindeki yorumları doğru bulmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Aynı olay olsa yine Türkiye bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalsa söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Yine giderim. Öyle kalkıp da kısır çekişmelere bu memleketi sokmamak lazım. Yazıktır, günahtır. Türkiye’nin bir derdi varsa siyasetçiler bir araya gelip, oturup konuşmalı. Memleket sadece benim memleketim değil, hepimizin memleketi. Sadece ben mi sorumluyum? Sizler de sorumlusunuz” dedi. (DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

‘Doktor Çelik’in sürgün kararı iptal edilsin’

SONRAKİ HABER

Rozerin Kalkan tecritte tutuluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...