22 Haziran 2012 08:12

Şiddet tapu memurlarına da yayılıyor

Devlet memurlarına yönelik şiddet olayları, sağlık çalışanlarından sonra tapu kadastro çalışanlarına da yayılmaya başladı.Bornova Tapu Müdürlüğünde çalışan bir memur ölümle tehdit edilerek fiziki ve sözlü saldırıya maruz kaldı. Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğüne bağlı Bornov

Şiddet tapu memurlarına da yayılıyor
Paylaş

Bornova Tapu Müdürlüğünde çalışan bir memur ölümle tehdit edilerek fiziki ve sözlü saldırıya maruz kaldı. Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğüne bağlı Bornova Tapu Müdürlüğü önünde bir araya gelen tapu emekçileri, ellerinde “Tapu çalışanları olarak magandalara karşı can güvenliği istiyoruz” dövizi taşıdılar.Basın açıklamasına Memur-Sen’e bağlı Bayındır-Sen üyeleri de destek verdi.

Burada konuşan Şube Başkanı Reşat Taş, Bornova Tapu Müdürlüğünde 18 Haziran günü meydana gelen olayın konunun ciddiyetini ortaya koyduğunu ifade etti. Görevi başındaki tapu emekçilerinin fiziki ve sözlü saldırıya maruz kalıp, ölümle tehdit edildiğini ifade eden Taş, “Tapu müdürlüklerinde yıllardır az personele çok iş yaptırılmaktadır. Öyle ki bazen mesai bitiminden sonra bile çalışanlar 3-4 saat fazla çalışmak zorunda kalıyor” diye konuştu. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Polis Akademisinden öğrenciye son dakika kıyağı

SONRAKİ HABER

ÜKD’den eylemdeki öğrencilere destek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...