21 Haziran 2012 16:58

Diyarbakır'da polise uzun namlulu silahlarla saldırı

Diyarbakır Dağkapı'da devriye gezen polis aracına yönelik uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda yaralanan 2 polis hastaneye kaldırıldı. Saldırı anında bir yurttaşın da yaralandığı öğrenildi.Saat 22.00 sularında Diyarbakır Dağkapı mevkiinde Dr. Şerif İnalöz Caddesi'nde Devlet Hastanesi Acil Bölümü'ne giden kavşakta devr

Diyarbakır'da polise uzun namlulu silahlarla saldırı
Paylaş

Diyarbakır Dağkapı'da devriye gezen polis aracına yönelik uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda yaralanan 2 polis hastaneye kaldırıldı. Saldırı anında bir yurttaşın da yaralandığı öğrenildi.

Saat 22.00 sularında Diyarbakır Dağkapı mevkiinde Dr. Şerif İnalöz Caddesi'nde Devlet Hastanesi Acil Bölümü'ne giden kavşakta devriye görevi yapan polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. Resmi polis aracına yönelik saldırıda araçta bulunan 2 polis ile o esnada olay yerinde bulunan bir yurttaş yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, durumlarının ağır olmadığı belirtildi.

Saldırı sonrası çok sayıda polis olay yerine sevk edilirken, zırhlı araçlar eşliğinde bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Polis mahallelere girerek saldırıyı gerçekleştirenleri arıyor. Saldırıya uğrayan polis aracı hala olay yerinde iken olay yeri inceleme ekipleri de incelemelerini sürdürüyor. Polis aracının ön camında çok sayıda kurşun izi gözlenirken, yerde de çok sayıda boş kovan olduğu görüldü.

Saldırının kim ya da kimler tarafından yapıldığına ilişkin şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. (Diyarbakır/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Sanat Maratonu’nda hayat var!

SONRAKİ HABER

Erdoğan: PKK silah bırakırsa sorun çözülür

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...