23 Mart 2017 10:03

Kaliteli kedi ve köpek maması ile dostunuzu koruyun

Tüm ırk ve yaşlardaki kedi ve köpeklere uygun mamayı bulabileceğiniz Pet Mama Shop, dostunuzun doğal yollarla beslenmesini sağlar.

Paylaş

Kedi ve köpek dostlarınızın sağlığı, tükettikleri mama ile doğru orantılıdır. Bu nedenle can dostlarınızı mutlaka kaliteli mamalarla beslemeniz gerekmektedir. www.petmamashop.com olarak bizler de kedi ve köpek dostlarınızın sağlığına oldukça faydalı olan kaliteli mamaların satışını yapmaktayız.

Hayvan dostlarınızın ihtiyaç duydukları tüm besin maddelerini bir arada bulunduran kaliteli mamalar, lezzetli formülleri ve faydaları ile ön plana çıkmaktadır. İçeriğinde bulunan ekstra vitaminler, düşük yağ oranı ve kaliteli etler ile veterinerlerin de önerdiği kedi ve köpek maması hayvanlarınıza gönül rahatlığı ile verebileceğiniz nitelikte bulunuyor.

Kuzu eti, dana eti, balık eti ve tavuk eti gibi hayvanların temel ihtiyaçlarını sağlayan gıda ürünlerini bulunduran mamaların satışını yaparak, hayvanlarınızı gönül rahatlığı ile beslemenizi sağlıyoruz. Düşük kaliteli mamalar, hayvanlarınızın uzun vadede böbreklerine zarar verebilmekte bu nedenle de hiçbir veteriner tarafından önerilmemektedir. Market maması olarak adlandırılan bu mamalardan uzak durmanız gerekmektedir.

Kedi Ve Köpeğiniz İçin Sağlıklı Mamalar Petmamashop.com'da

İçerik çeşitliliği ve doğallığı ile ön plana çıkan birçok kedi maması firmamız tarafından internet sitemizde satışa sunulmaktadır. Bu mamalar kedilerinizin tüylerinin sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlarken aynı zamanda dökülmesini de engeller. Tüm ırk ve yaşlardaki kedilere uygun mamayı bulabileceğiniz Pet Mama Shop, kedinizin doğal yollarla beslenmesini sağlamaktadır.
Aroması ve tazeliği ile köpeğinizin çok beğeneceği kaliteli mamalar, gönül rahatlığı ile almanız için sitemizde satışa sunuldu. Veterinerlerin önerdiği köpek mamaları markalarını sizler için büyük bir özenle seçtik. Marka ve aroma eşitliliği ile her ırktan köpeğe uygun mamayı mutlaka bulabileceksiniz.

Tüm ırklardaki kedi ve köpeklere uygun mama üreten birçok firmanın ürününü petmamashop.com adresinden rahatlıkla temin edebilirsiniz. Veterinerlerin önerdiği ve minik dostlarınızın sağlığına herhangi bir zarar vermeyen bu mamalar, taze et çeşitliliği ve içerdiği bol vitaminle ön plana çıkmaktadır. Zengin ve doğal bitkisel içeriği ve bulundurduğu taze etlerle kedi ve köpeklerinizin de çok beğeneceği kaliteli markalı mamalar için sitemizi mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Unutmayın, küçük dostunuzun sağlığı size emanet. (ADVERTORIAL)

ÖNCEKİ HABER

DİB'den TV raporu: Ekranlarda 'Hayır' yok!

SONRAKİ HABER

TMMOB’den ‘Hayır provokasyonu’ açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...