23 Mart 2017 08:16

İstanbul'a tüm giriş çıkışlar kapatıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 'Kurtkapanı-2' adlı operasyonu kapsamında İstanbul'un hava, kara ve denizden tüm giriş çıkışları kapatıldı. 

Paylaş

İstanbul’a hava, kara ve denizden giriş-çıkışlar polisin başlattığı operasyon nedeniyle kapatıldı. İstanbul’da geçtiğimiz haftalarda Anadolu Yakası’nda yapılan operasyonun benzeri bu kez Avrupa Yakası’nda yapılıyor. İstanbul Emniyeti, Avrupa Yakası’nda 2 bin polisle “Kurt Kapanı 2” adlı bir operasyon gerçekleştirecek.

Operasyonla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan açıklama şöyle: "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce 15 Mart Çarşamba günü Anadolu yakasında 1000 polisin katılımıyla Helikopter destekli Kurt kapanı 1 uygulaması gerçekleştirilmiş, şehrin hava, kara ve denizden tüm giriş- çıkışları toplam 14 nokta tutulmuş, ayrıca ilçelerde oluşturulan uygulama noktalarında çok sayıda aranan şahıs yakalanmış ve suç unsuruna el konulmuştur. Bugün saat 12:00 - 15:00 arasında Avrupa yakasında helikopter ve polis botları destekli Kurtkapanı 2 uygulaması yapılacak hava, kara ve denizden tüm giriş- çıkışlar kapatılacak, tüm ilçelerde uygulama noktaları oluşturulacaktır." (DİHABER)
 

ÖNCEKİ HABER

Vatan Partisi yöneticisi 'FETÖ' soruşturmasında tutuklandı

SONRAKİ HABER

Yiğit Akü’de korkutan yangın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...