23 Mart 2017 05:04

Cleveland Cavaliers deplasmanda kayıp

NBA'de şampiyonluk adayı Cleveland Cavaliers, deplasmanda Denver Nuggets'a 126-113 yenildi.

Paylaş

NBA’de son şampiyon ve Doğu Konferansı lideri Cleveland Cavaliers, deplasmandaki istikrarsız performansını sürdürüyor.
Cleveland, Denver Nuggets’a karşı 126-113 kaybederken bu yılki 17. deplasman mağlubiyetini aldı. Cavs’in dışarıdaki galibiyet sayısı ise 18.

Denver Nuggets’ta 7 oyuncu çift haneli rakamlarda sayı üretirken Cleveland’da Kyrie Irving’in 33 sayısı yeterli olmadı. Nuggets, LeBron James’i ise 18 sayıda tuttu.

Doğu Konferansı’nda Cleveland’ın takipçisi Boston Celtics, evinde Indiana Pacers’ı 109-100 yendi. Cavs’le galibiyet farkını tek maça indiren Celtics’te Isaiah Thomas 25 sayıyla en skorer isim oldu.

Doğu’da zirve yarışını ilgilendiren bir diğer maçtaysa Washington Wizards, sahasında Atlanta Hawks’ı 104-100’le geçti. Wizards’ta dinamik guard ikilisi John Wall ve Bradley Beal toplam 50 sayı 12 asist üretti.

Batı Konferansı’nda sezonu triple double ortalamayla tamamlamaya çok yakın olan Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder’ın Philadelphia 76’ers’ı 122-97 yendiği maçta 28 dakika sahada kaldı ve yine triple double’a imza attı. Westbrook, 18 sayı 11 ribaunt 14 asistle maçı bitirirken, saha içinden ve serbest atış çizgisinden kullandığı altışar şutun tamamında isabet buldu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Cihatçı örgütler silahsız, bombasız saldırılara yöneliyor’

SONRAKİ HABER

Beytüşşebap’ta sandıklar korucu köylerine taşındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...