21 Haziran 2012 12:11

Rize’de doktora sopalı saldırı

Rize’nin Çayeli İlçesi’ndeki İshakoğlu Devlet Hastanesi’nde görev yapan pratisyen doktor Abdullah Yağcı, tartıştığı hasta yakınının sopalı saldırısına uğradı. Dr. Yağcı hafif yaralanırken, kaçan saldırgan daha sonra polise teslim oldu.Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. İshakoğlu Devlet Hastanesi Acil Servis&r

Rize’de doktora sopalı saldırı
Paylaş

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. İshakoğlu Devlet Hastanesi Acil Servis’e getirilen bir hastaya pratisyen Dr. Abdullah Yağcı müdahale etti. Hastaya serum takılmasını isteyen yakını S.A. ile Dr. Yağcı arasında tartışma çıktı. Doktorun üzerine yürüyen S.A., güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonucu dışarı çıkarıldı. Olaydan sonra nöbeti sona eren ve hastaneden ayrılan Dr. Yağcı, çıkışta eli sopalı ve yüzünü göremediği bir kişinin saldırısına uğradı, yüzünden ve kolundan yaralandı.

Bugün doktorla tartışan S.A.’nın babası 45 yaşındaki H.A., İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek doktora saldıran kişinin kendisi olduğunu söyleyip teslim oldu.

MESLEKTAŞLARI KINADI

Bu arada yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Sağlık- Sen üyeleri saldırı olayını kınadı. Sağlık-Sen Çayeli Şube Başkanı Havva Ata Kantar, “Saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz. Sağlık alanında ortaya çıkan bu tür menfur olaylar için gerekli düzenlemeler yaptırımlarıyla birlikte hayata geçirilmelidir” diyerek tepkisini dile getirdi. (Rize/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

TSK’dan Dağlıca açıklaması

SONRAKİ HABER

‘Tarih yıkılarak değil, restore edilerek korunur’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa