22 Mart 2017 10:49

Hep Kitap baharın gelişini ve 50. kitabını kutladı

Hep Kitap yayınevi, 21 Mart Salı akşamı verdiği özel bir davetle baharın gelişini ve 5 ayda 50. kitabını okurlarla buluşturmanın heyecanını kutladı.

Paylaş

Çiçeği burnunda yayınevi Hep Kitap, 21 Mart Salı akşamı verdiği özel bir davetle hem baharın gelişini, hem de yayıncılık dünyasında altıncı ayına girmeden 50. kitabını okurlarla buluşturma heyecanını kutladı. BPR Guest House ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe sanat, edebiyat ve basın dünyasından birçok ismin yanı sıra Emrah Özpirinçci, Kenan Kocatürk ve Deniz Yüce Başarır, Ahmet Mümtaz Taylan, Yekta Kopan, Seray Şahiner, Jale Sancak, Nermin Yıldırım, Başar Başarır, Nermin Mollaoğlu, Tarık Tufan ve Gül İrepoğlu katıldı.

İlk kitabını Kasım 2016’da yayımlayan Hep Kitap, yayıncılık hayatının 6. ayına girmeden 50. kitabına ulaştı. Edebiyatımızın usta kalemlerinden Nermin Yıldırım, Jale Sancak’ın ardından “hep kitap” diyen yazarlardan oldu. Böylece Yıldırım’ın beşinci romanı 'Dokunmadan', yayınevinin Türk edebiyatı kategorisindeki ilk romanı ve yayımladığı 50. kitap oldu.

Davette yapılan konuşmada “Çevremizde herkesin canını sıkan şeyler olmasına rağmen, sizlerle birlikte bahara yakışır bir gün geçirelim, sohbet edelim. Ne olursa olsun hayatı ve kitapları kutlayalım” açıklaması yapıldı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Damat Koğuşu, Sofya Film Festivali’nden ödülle döndü!

SONRAKİ HABER

Bankalara soruşturma açılacak mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...