21 Mart 2017 22:43

CSKA ve Real Madrid zirve yarışında

Euroleague, bu akşam birbirinden heyecanlı maçlara ev sahipliği yapıyor. Liderlik yarışı yapan CSKA Moskova ve Real Madrid zorlu rakipleri ağırlıyor.

Paylaş

Avrupa basketbolunun zirvesi Euroleague, bu akşam birbirinden heyecanlı maçlara ev sahipliği yapıyor. Liderlik yarışı yapan iki takım CSKA Moskova ve Real Madrid zorlu rakipleri ağırlarken, Play-Off mücadelesinde Kızılyıldız, Olympiakos’la karşılaşacak. Galatasaray Odeabank’ın rakibi ise UNICS Kazan.

DAÇKA RÖVANŞ PEŞİNDE

Euroleague’de günün programı saat 19.00’da CSKA Moskova-Darüşşafaka Doğuş maçıyla başlıyor. 26 maç sonunda 19 galibiyet 7 yenilgisi bulunan ve Real Madrid’le zirveyi paylaşan Rusya temsilcisi, ilk yarıda 91-83 yenildiği Daçka’dan rövanşı almak istiyor.
Son şampiyon bu yıl evinde 12 galibiyet 1 yenilgi aldı ve Panathinaikos’la birlikte iç sahada en başarılı takım konumunda. 
Bir üst tura yükselme mücadelesi veren ve ilk 8’in yalnızca 1 basamak altında bulunan Darüşşafaka da bitime 4 hafta kala her maçın altın değerinde olduğunun bilincinde. Bu sezon zor maçlardan çıkardığı galibiyetlerle tanınan İstanbul ekibi, bir sürprize daha imza atmak istiyor.

REAL-BARÇA REKABETİ

Lider Real Madrid, bu sezon taraftarlarında hayal kırıklığı yaratan Barcelona Lassa’yı yenerek avantajını korumak istiyor. İlk yarıda rakibini deplasmanda 102-63 yenen başkent ekibi ligde de 2 hafta önce parkeden 76-75 galip ayrılmıştı. Müsabaka saat 23.00’te başlayacak.

CİMBOM, UNICS KAZAN’A KARŞI

Akşamın diğer maçlarında alt sıralarda prestij mücadelesi veren Galatasaray, 21.00’de UNICS Kazan’la karşılaşacak.
21.00’de Play-Off yarışında kritik bir eşleşme var: Kızılyıldız-Olympiakos. 7. sıradaki Belgrad ekibi, iç sahadaki üstün performansını güçlü Yunan ekibi önünde sürdürmek ve sıralamadaki yerini korumak istiyor. 

Avrupa basketbolu bugün 3 kritik maça daha sahne olacak. Eurocup yarı finalinde Valencia Basket, Hapoel Bank Jahav Jerusalem’le saat 22.30’da karşılaşacak.

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ise 2 müsabaka var. 20.00’de Pınar Karşıyaka, İtalyan ekibi Umana Reyer Venezia ile, 22.30’da Fransa temsilcisi AS Monaco, Dinamo Sassari(İtalya) ile oynayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ütopyanın distopyaya dönüşme hikayesi

SONRAKİ HABER

'FETÖ Askeri Okul Yapılanması' soruşturması: 31 kişi tutuklu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...