21 Mart 2017 06:37

Vardy: Ölüm tehditleri alıyorum

Leicester City’nin golcüsü Jamie Vardy, Claudio Ranieri'nin gönderilmesinde rolü olduğu iddiaları sebebiyle ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Paylaş

Leicester City’de kulübe tarihinin tek lig şampiyonluğunu kazandıran Claudio Ranieri’nin kovulması sonrası tartışmalar devam ediyor.

Leicester City’nin golcüsü Jamie Vardy, İtalyan teknik direktörün gönderilmesinde payı olduğu iddiaları sebebiyle ölüm tehditleri aldığını açıkladı. Vardy, Ranieri’nin kovulmasında rolü olduğu iddiasını ise reddetti.

Öte yandan Galatasaray’ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, Leicester City’den gelen görüşme teklifini, Ranieri’ye yaptıkları sebebiyle reddettiğini açıkladı.

Fransız televizyonu SFR Sport’a konuşan Prandelli, “Hemen reddettim. Böyle bir işi kabul edilemez. Ranieri’ye yapılan muamele sonrası oraya gidilmez. Ben de gitmiyorum” dedi.

Leicester City, Ranieri’nin yerine göreve Craig Shakespeare’in gelmesi sonrası ligde çıktığı 3 maçı da kazandı. Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek finale yükseldi. (SPOR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Adana'da GDO'lu ekmekle ilgili savcılık soruşturma başlattı

SONRAKİ HABER

HSYK yeni ihtisas mahkemelerini belirledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...