20 Mart 2017 14:13

‘Karşılaşma’ İKÜSAG’da

Bozlu Art Project sanatçılarının eserlerinden derlenen 'Karşılaşma' sergisi İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi'nde.

Paylaş

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi (İKÜSAG), sanat sezonunun altıncı sergisinde bağımsız sanat araştırma merkezi Bozlu Art Project sanatçılarının eserlerini ağırlıyor.

Çağdaş Türkiye sanatının farklı kuşaklarının eserlerinden oluşan koleksiyonu ile dikkat çeken Bozlu Art Project’in, sanatçılarının eserlerinden derlediği, “Karşılaşma, Bozlu Art Project Seçkisi” adlı karma sergi 5 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’te düzenlenecek açılış kokteyli ile sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

İstanbul Kültür Üniversitesinin Ataköy Yerleşkesinde bulunan İKÜSAG’da yer alacak olan sergi 26 Nisan’a kadar gezilebilecek. Sergide yer alacak 6 sanatçının farklı nitelikteki eserlerinin ‘Bir sergi mekanındaki birlikteliği’ anlamını da taşıyan “Karşılaşma”da, Ali Alışır, Çağatay Odabaş, Evren Erol, Özer Toraman, Semih Zeki ile Utku Dervent’in resim ve heykellerinden oluşan eserler sergilenecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Anayasa etkinliğinde ‘tek adam’ uyarısı

SONRAKİ HABER

Eski vekil Umut Oran: Ekonomi kötü, halk aldatılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...