İçişleri Bakanı'na: Yaşa Süleyman Soylu sen çok yaşa...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kürsüye 'Trabzon'un dağlarında çiçekler açar. Yaşa Süleyman Soylu sen çok yaşa' tezahüratlarıyla geldi.

20 Mart 2017 10:11
Paylaş

İçişleri bakanı Süleyman Soylu,  Güngören'de katıldığı bir toplantıda kürsüye,  İzmir marşının sözlerini "Trabzon'un dağlarında çiçekler açar. Yaşa Süleyman Soylu sen çok yaşa..." şeklinde değiştirip söyleyenlerin tezahüratlarıyla geldi. Soylu konuşmasına bu gruba teşekkür ettikten sonra başladı.

Bakan Süleyman Soylu, Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde Güngören Trabzonlular Derneği etkinliğine katıldı ve burada bir konuşma yaptı. Bakan Soylu'nun konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldiği sırada salondan İzmir Marşı'nın sözlerinin değiştirilerek söylendiği duyuldu. İzmir marşı, "Trabzon'un dağlarında çiçekler açar, yaşa Süleyman Soylu sen çok yaşa" şeklinde söylendiği sırada Bakan Soylu salondakilere teşekkür etti. Salondaki grup, İçişleri Bakanı'nın adının geçtiği sloganla tezahüratını sürdürdü. Salonda bu kez "Oley.. Oley.. Süleyman Soylu.. Hainlerin korkusu Süleyman Soylu.." şeklinde slogan yükseldi. (DHA)
 

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Cebeci kampüsünde ‘pankart’ provokasyonu 

SONRAKİ HABER

Dicle Üniversitesinde Newroz kutlamasına saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...