19 Mart 2017 15:10

Bakanın mitingine zorunlu katılım

Çorlu İlçe Seçim Kurulu’nda çalışan memurların, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı mitinge katılımın zorunlu olduğu belirtildi. 

Paylaş

Dihaber’in haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla AKP'nin Çorlu ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği referandum mitingine, Çorlu İlçe Seçim Kurulu’nda çalışan memurların zorla götürüldüğü öğrenildi.

Miting günü sandık listelerini teslim etmek için İlçe Seçim Kurulu’na giden, HDP Çorlu İlçe Örgütü yöneticileri, Çorlu İlçe Seçim Kurulu kapalı olduğu için listelerini teslim edemedi. 

HDP Çorlu İlçe Eşbaşkanı Cezmi Yaman, eşbaşkan Alev Yıldırım ile birlikte gittikleri seçim kurulunun kapalı olduğunu gördüklerini ve Çorlu İlçe Seçim Kurulu Başkanı Şah İsmail Akkuş’u telefon ile aradıklarını söyledi.

Yaman, Akkuş’un kendisine “Süleyman Soylu’nun mitingindeyiz. Buraya zorunlu olarak katıldık. Sandık görevli listelerinizi Pazartesi günüde getirebilirsiniz. Aynı şekilde MHP yöneticilerine de bunu söyledik” dediğini aktardı. (DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

Batman Newrozu’nun yeri değişti

SONRAKİ HABER

Yük treni heyelan nedeniyle raydan çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...