19 Mart 2017 12:19

LGBTİ’lere hakaret eden Niran Ünsal gay barda sahne aldı

LGBTİ’lere yönelik hakaretleriyle gündeme gelen şarkıcı Niran Ünsal gay barda sahne aldı. 

Paylaş

Eşcinsellere yönelik hakaretleri ile gündeme gelen şarkıcı Niran Ünsal, Ankara’da bir gay barda sahne aldı.

Geçmişte “Açılmak, şeytana hizmet etmektir” diyen şarkıcı Niran Ünsal, geçtiğimiz günlerde “Ticari olarak çok ciddi kayıplar” yaşadığını söyleyerek başörtüsünü çıkarmıştı. 

Ünsal, eşcinsellere yaptığı hakaretlerin ardından Ankara’da bir gay barda sahne aldı.

Ünsal’ın gay barda sahne almasına LGBTİ grupları da tepki gösterdi. Türkiye LGBTİ Birliği sayfası sosyal medya hesabından olaya tepki göstererek, “Niran Ünsal adlı Homofobik bu gece Ankara’da Sixtiees adlı Gay Bar’da sahne alıyor. Arkadaşlarımız ve dostlarımız zaten gitmez. Gitmek isteyenler de Hande Kader, Eylül Cansın’ı bir kere düşünüp öyle gitsin” diye yazdı.

NİRAN ÜNSAL NE DEMİŞTİ?

Niran Ünsal sosyal medya hesabından, 2014 yılında İstanbul’da gerçekleşen ABD’li şarkıcı Lady Gaga’nın konserine giden LGBTİ bireyler hakkında homofobik açıklamalarda bulunmuştu. Ünsal, “Bizim çabamız işte bu gidişata dur demek içindir, bunu istiyorsanız amenna! Türk bu değildir! Telaşımızın asıl sebebi budur!!! Anneler babalar bu ülkenin gençliğini zehirleyenlere dur demek boynumuzun borcudur! Cinsel tercihlerinden bize ne git evinde yaşa! Evlatlarımıza böyle şarlatanlıklar yaparak örnek olamayacaksınız” diye yazmıştı. (HABER MERKEZİ)

{{92125}}
 

ÖNCEKİ HABER

Kampanyada son nokta: ‘Evet’ diyene Menderes Türel fotoğrafı

SONRAKİ HABER

Hekimoğlu Operası ilk kez İzmir’de

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa