21 Haziran 2012 11:59

Genelkurmay Uludere katliamını savundu

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Uludere katliamında ölenler arasında PKK'lilerin de olduğunu söyleyerek katliamı savundu. Başbakan Erdoğan, katliamdan sonra yaptığı ilk açıklamada TSK'ya "hassasiyeti" için teşekkür etmişti!Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve arkadaşları

Genelkurmay Uludere katliamını savundu
Paylaş

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve arkadaşlarını kabulde konuştu. Uludere katliamında ölenler arasında ‘silahlı teröristler’ bulunduğunu savunan Özel’in, “Biz ulaştığımızda silahlar toplanmıştı. Bu gerçekler yakında ortaya çıkar” dediği öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), PKK’nin üssü olan Kandil’i yok edebilecek güce sahip olduğunu öne süren Özel, Kandil’e vurabilmenin 3 şarta bağlı olduğunu anlattı. Özel bunları, ‘devlet kararı olması, ABD’nin ikna edilmesi ve muhtemel ağır kayıplara karşı kamuoyunun hazırlıklı olması’ olarak aktardı.

Genelkurmay Başkanlığı’nın Milli Savunma Bakanlığı’na bağlanmasına soğuk yaklaşan Necdet Özel, gerekçe olarak 27 Mayıs darbesini gösterdi. Necdet Özel, "terörle mücadele" eden askerlere de tıpkı MİT Müsteşarı’na tanınan yasal koruma kalkanı gerektiğini savundu. (HABER MERKEZİ)

ROBOSKİLİLER GENELKURMAYA 'HODRİ MEYDAN' DEDİ: http://www.evrensel.net/news.php?id=31284

ÖNCEKİ HABER

Kürtajda geri adım yok!

SONRAKİ HABER

Tüm üniversitelere bütünleme sınavı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...