18 Mart 2017 07:01

‘Mart Çılgınlığı’nda favoriler fire vermedi

ABD'nin en popüler spor etkinliklerinden biri olan NCAA 'Mart Çılgınlığı' başladı. Favoriler yoluna kayıpsız devam ediyor.

Paylaş

ABD’de erkekler üniversitelerarası basketbol turnuvasında heyecan başladı. ABD’nin en popüler spor etkinliklerinden biri olan ve ‘Mart Çılgınlığı’ olarak anılan turnuvada şu ana kadar favoriler kazaya uğramadı.

Villanova, Arizona, Florida, Florida State, Purdue, Iowa State, Gonzaga, West Virginia, Butler’dan sonra Cuma gecesinin önde gelen favorileri de rakiplerini elemeyi başardı.

Kansas, UC Davis’i 100-62, Kentucky, Northern Kentucky’i 79-70, Duke, Troy’u 87-65, North Carolina, Texas Southern’ı 103-64, Oregon, Iona’yı 93-77, Louisville, Jacksonville State’i 78-63, UCLA, Kent State’i 97-80, Cincinnati, Kansas State’i 75-61, South Carolina, Marquette’i 93-73’le geçti.

68 takımın katıldığı turnuvada takımlar dörtü finale kalabilmek için tek maçlı eleminasyon usulüyle 4 tur mücadele edecek.
Dörtlü final Phoenix’te oynanacak, şampiyonluk maçı ise 3 Nisan’da.

NCAA’de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Villanova Wildcats olmuştu. Wildcats bu yıl da favoriler arasında ancak kolej basketbolunu yakından takip edenler, şampiyonluk favorisi takımlar arasında öne çıkan bir takımın olmadığını belirtiyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Halepçe anmasına katılan Baluken’in 3 yıl hapsi isteniyor

SONRAKİ HABER

Kendini boğmaya çalışan eşini öldüren Elif'e 15 yıl hapis

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa