18 Mart 2017 04:45

Doğu’da Celtics ve Wizards'ın zirve takibi sürüyor

NBA'de Boston ve Washington'ın Doğu Konferansı'nda Play-Off'larda ev sahibi avantajını sağlayacak liderlik pozisyonu için Cleveland'ı takibi sürüyor.

Paylaş

NBA’de Doğu Konferansı liderliği için Cleveland Cavaliers’ı kovalayan Boston Celtics ile Washington Wizards maçlarını kazandı.

Yıldızı Isaiah Thomas’tan yoksun çıktığı maçta Brooklyn Nets’le karşılaşan Celtics, parkeden 98-95 galip ayrıldı. Thomas’ın yokluğunda sazı eline alan Jae Crowder, 11’de 7 şut isabetiyle 24 sayı 12 ribaunt üretti ve galibiyette en büyük paya sahip isim oldu.
Wizards ise sahasında Chicago Bulls’u konuk etti ve 112-107’lik galibiyet elde etti. Bradley Beal 28 sayıyla sahanın en skorer ismi olurken, John Wall da 14 sayı 20 asistle oynadı. Bulls’ta Jimmy Butler’ın 28, Robin Lopez’in 25 sayısı yeterli olmadı.

NBA’de son dönemece girilirken son şampiyon Cavaliers, Doğu Konferansı’nda 45 galibiyet 22 yenilgiyle lider. Boston Celtics, 44 galibiyet 25 yenilgiyle onun 2 maç gerisinde. Washington Wizards ise 42 galibiyet 26 yenilgiyle liderin 3.5 maç arkasında.

Kalan maçlarda en rahat fikstür Boston Celtics’in. Celtics’in Cavs’le evinde oynayacağı bir maçı da bulunuyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye-Hollanda diplomatik krizi spora da sıçradı

SONRAKİ HABER

Moody's, Türkiye'nin kredi notu görünümünü negatife düşürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa