17 Mart 2017 08:13

Çaycuma’da ihraç edilen öğretmenlere destek artıyor

Çaycuma’da KHK ile ihraç edilen ve görevlerine dönmeleri talebiyle imza standında çalışma yürüten öğretmenlere destek sürüyor.

Paylaş

Zoguldak'ta Ereğli eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü'den ihraç edilen öğretmenler İsmet Akyol ve Gökhan Taner Günsan'a destek geldi.

Çaycuma'ya ziyaretlerde bulunmak için gelen Karadeniz Ereğli Eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Çaycuma Çarşı Meydanı’nda açılan "Öğretmenlerimizi Geri İstiyoruz" imza standını ziyaret ederek imza metnine imza attı. Eğitim Sen Şube Sekreteri İsmet Akyol ve Çaycuma Temsilcisi Gökhan Taner Günsan’a geçmiş olsun dileklerini ileten Posbıyık yaşanan mağduriyetin bir an önce sona ermesi gerektiğini söyledi.

CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü ve yönetim kurulu üyeleri ile TÖB-DER Zonguldak eski Şube Başkanı Hamit Kalyoncu ve TÖB-DER Devrek Şubesi eski yöneticilerinden Emin Kocaman da "Öğretmenlerimizi Geri İstiyoruz" imza standını ziyaret ederek imza metnine imza atıp dayanışma içinde olduklarını belirttiler. (Zonguldak/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bursa Kitap Fuarı’nın onur konuğu Cemil Kavukçu

SONRAKİ HABER

İzmir emek güçleri: Katliamlara karşı 'Hayır’ı büyütelim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...