16 Mart 2017 23:32

Fenerbahçe haftanın açılışında Konyaspor ile karşılaşıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında bu akşam sahasında Atiker Konyaspor’u ağırlayacak.

Paylaş

Süper Lig’de son iki maçını kazanmasına rağmen haftaya 44 puanla 4. sırada giren sarı-lacivertliler, Atiker Konyaspor’u yenerek, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Milli takım arasına moralli girmeyi hedefleyen sarı-lacivertli takım, Süper Lig’de son 5 haftadır yenilmemesine rağmen bu karşılaşmaların sadece ikisini kazanabildi.

Fenerbahçe’nin Eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman yönetimindeki Atiker Konyaspor ise son 6 haftada sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşadı. Geçen hafta sahasında Medipol Başakşehir’e 3-0 gibi farklı bir skorla kaybeden yeşil-beyazlılar, 32 puanla 9. sırada bulunuyor.

Bu iki takım arasına ligin ilk yarısında oynanan maçı Fenerbahçe, deplasmanda Emmanuel Emenike’nin penaltı golüyle 1-0 kazanmıştı.

DE SOUZA VE HASAN ALİ KALDIRIM DÖNÜYOR

Fenerbahçe’de sarı kart cezaları sona eren Josef de Souza ve Hasan Ali Kaldırım, maç öncesi Teknik Direktör Dick Advocaat’ın şans vermesi durumunda oynayabilecek. Bu sezon dörder kez sarı kart gören iki isim, geçen hafta Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyememişti.

Öte yandan sarı-lacivertlilerde Volkan Şen, Miroslav Stoch ve Ozan Tufan, maçta sarı kart görmeleri durumunda ligin 26. haftasındaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek. 

MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Fabiano, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Neustadter, Skrtel, Mehmet Topal, De Souza, Ozan Tufan, Aatif Chahechouhe, Fernandao, Van Persie

Atiker Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Jonsson, Hadziahmetovic, Meha, Ömer Ali Şahiner, Bajic, Rangelov

LENS FORMA GİYEMEYECEK

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, Atiker Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.Babasını 12 gün önce kaybeden Lens, cenaze töreni için Surinam’a gitti. 

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Kaleci Volkan Demirel de oynayamayacak. Sakatlığı bulunan Simon Kjaer’in durumu ise maç saati belli olacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Facebook kullanım şartlarını değiştirdi

SONRAKİ HABER

Kemal Dinç: Türlü türlüdür Anadolu'nun yüzleri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...