16 Mart 2017 05:19

Melih Gökçek'in kafa karıştıran paylaşımı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in gece yarısı yaptığı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'ı suçlayan paylaşımı ortalığı karıştırdı.

Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, turkishnews.com sitesinin "Erdoğan'ın başdanışmanı CIA raportörü çıktı" başlıklı haberini Twitter hesabından "İB. Kalın" ibaresiyle paylaştı. Gökçek bu paylaşımı saniyeler sonra sildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a desteğiyle bilinen Gökçek'in Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ı hedef alan böyle bir paylaşım yapması ve kısa sürede silmesi merak uyandırdı. Gökçek'in bu ilginç sekansı, "Troll hesabından Kalın'ı hedef göstermek isterken tweet'i yanlış hesaptan attı" gibi yorumlara sebep oldu.

GÖKÇEK'TEN AÇIKLAMA

Melih Gökçek ise bu paylaşımının haber olmasının ardından Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Twit alemi. Fetocu alçakların İbrahim Kalın kardeşimle ilgili daha önce yaptıkları haberi tekrar gündeme getirmek istediklerini gördüm. İbrahim'e bu linki direkt mesaj atmaya çalışırken sehven yanlış tuşa basmışım mesaj genele düştü... Kimse bundan bir ekmek çıkartmaya kalkmasın... İbrahim Kalın kardeşimle de konuştum. Fetocuların ilk defa Taraf gazetesinde dile getirdikleri bu yalan ve alçak haberin hiçbir kıymeti yoktur. Fetocular attığınız bu iftiraların içinde kendiniz boğulacaksınız..." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Adana'da Newroz öncesi gözaltı sayısı 74’e yükseldi

SONRAKİ HABER

'Örtülü ödenekten iki ayda 459 milyon TL harcadılar' 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...