15 Mart 2017 15:31

Bülent Arınç: Gökçek hedef şaşırtmaya çalışıyor

Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt verdi.

Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ‘Gezi döneminin ardından Bülent Arınç'ı Başbakan yapacaklardı’ iddiasına Arınç’tan yanıt geldi. Eski Meclis Başkanı ve AKP’nin kurucu kadrolarından Bülent Arınç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Melih Gökçek, uzun bir aradan sonra ahlak dışı bir yalana ve iftiraya başvurdu” dedi.

Gökçek’in hedef şaşırtmak istediğini söyleyen Arınç, “Bir Hint Atasözünde denir ki: 'Eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa kesinlikle altını kirletmiştir.' Melih Gökçek'in hezeyanlarını bu açıdan değerlendirmek ve ciddiye almamak gerek. Artık siyasetin komedi unsuru olmuştur. Gülüp geçin... Melih Gökçek 'Devam edebildiğin kadar et' mantığını her sahada uygulayıp; yalana, iftiraya, çirkefliğe de devam edebildiği kadar ediyor. Ülkemizin; üç harfli belediye başkanının komikliklerinden ve üstündeki okların hedefini şaşırtma çabalarından daha önemli meseleleri var” dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Aydın’da KESK üyeleri 24. kez gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Polimer Kauçuk’a grev kararı asıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...