15 Mart 2017 12:48

Galatasaray'ın stoper 'Derdivar'

Ağır antrenman temposu Galatasaraylı futbolcuları fazlasıyla zorlarken, takımda sakatlıklar yüzünden en fazla sıkıntı çekilen bölge ise stoper mevki.

Paylaş

Kadir ÇETİNÇALI

Galatasaray, Türkiye Kupası'ndan elenmesinden sonra sadece ligde mücadele vermesine rağmen çok sayıda oyuncunun sakatlığı yüzünden kadro kurmakta  zorlanıyor. Zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesinde, çeşitli rahatsızlıklardan ötürü tedavisi sürdürülen 12 oyuncu var. Sarı kırmızılı kulübün sağlık ekibi tam mesai çalışarak, tedavisi sürdürülen 12 oyuncudan en az 10'unu Tudor'un emrine verme gayretinde. 

Riekerink sonrası İgor Tudor'un ağır antrenman temposu Galatasaraylı futbolcuları fazlasıyla zorlarken, Sarı kırmızılı takımda sakatlıklar yüzünden en fazla sıkıntı çekilen bölge ise stoper mevki. 

EN FORMDA OLAN DEĞİL, RİSKİ EN AZ HASARLI OLAN STOPER OYNAYACAK

Kadrodaki 6 stoperin de çeşitli rahatsızlıkları bulunuyor. Serdar Aziz kesin olarak forma giyecek durumda değil. Koray uzun süredir tedavisi sürdüğü için maç eksiği var. Belinde kitlenme olan Hakan Balta tedavisi sonrasında hafif tempolu antrenmanlara henüz başlıyor. Semih Kaya'da adale yırtığı, Ahmet Çalık'ta ise arka adale zorlanması var. Chedjou'nun ayak tabanındaki rahatsızlık devam ediyor. Sarı kırmızı ekipteki 6 stoperin de sakatlığı ve tedavileri sürüyor. Trabzon'da en formda olan değil, riski en az hasarlı olan oynayacak.

EREN DERDİVAR !

Galatasaray'ın sakatlık sorunu sadece stoperlerden ibaret değil. Takımın iki forvetinden biri olan Eren Derdiyok'un Trabzon'da oynama olasılığı çok zor görünüyor. Ancak tedavisinin gidişatına göre golcü oyuncu Trabzon'a gidecek kafilede yer alacak. Sneijder ve De Jonk da yüzde yüz iyileşmiş durumda değiller. Ancak ikisi de Eren gibi maç kadrosunda yer alacak. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Lugansk-Ukrayna hattında çatışma sürüyor

SONRAKİ HABER

‘İnsan hakları savunucularına dokunma’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...