15 Mart 2017 12:41

Adana’da demiryolu işçileri toprağa verildi

Adana'nın Karaisalı ilçesinde demiryolunda yaşanan iş cinayetinde hayatını kaybeden 3 işçinin cenazeleri toprağa verildi.

Paylaş

Adana'nın Karaisalı İlçesi'nde demiryolu tamir aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölen 3 işçinin cenazeleri toprağa verildi.

Karaisalı İlçesi'ne bağlı Bucak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde, demiryolu işçileri Semih Tezcan, Sedat Aktaş ve Erdal Acar, bakım aracıyla Varda köprüsünden inerken aracın freni boşaldı. Yokuş aşağı inen ve 2 vagon bağlı olan bakım aracı 9 kilometre kontrolsüz şekilde gittikten sonra devrildi. Kazada işçiler Semih Tezcan, Sedat Aktaş ve Erdal Acar olay yerinde hayatını kaybetti.

Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Semih Tezcan ile Erdal Acar'ın cenazeleri, Pozantı İlçesi Merkez Camii'ne getirildi. Burada düzenlenen törene Pozantı Kaymakamı Taner Tengir ile bürokratlar, aileleri ve çalışma arkadaşları katıldı. TCDD Pozantı İstasyon Şefliğinde makasçı olarak görev yapan memur Erdal Acar ile demiryolu işçisi Semih Teczan'ın cenazeleri Pozantı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sedat Aktaş'ın cenazesi ise Karataş İlçesi'nin Zeytinli Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Sipahi: Hollanda ineğimi kesmeyeceğim

SONRAKİ HABER

Erdoğan talimat verdi, kardeşlik protokolü iptal edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...