15 Mart 2017 09:16

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden 'Evet' çağrısı

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, sosyal medyada Hollanda mağduriyeti de yaparak ‘Evet’ çağrısı yaptı.

Paylaş

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, sosyal medya paylaşımında Hollanda için 'alçak ülke' tanımlamasında bulunarak referandumda kararsızları 'Evet' oyu vermeye çağırdı.

Hollanda ile Türkiye arasında yaşanan diplomatik krizi, Cumhurbaşkanı ve AKP hükümeti referandumda 'Evet' oyunu arttırmak için fırsata çevirmeye çalışırken buna Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü de dahil oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz 12 Mart akşamı sosyal medyada yaşanan kriz üzerinden takipçilerinden referandumda ‘Evet’ için oy istedi. Hollanda'da polisin AKP'li göstericilere saldırısına dair fotoğraflarını paylaşan Kiraz, Hollanda için 'alçak ülke', Hollandalılar için de 'montofon' tanımlamasında bulundu.

Kiraz paylaşımında şunları yazdı "Nederland; boşuna "alçak ülke" denmemiş. Bu yüzden rakım; insanlık seviyesinin çok altında. Bu fotoğraflara iyi bakın Hollandayı ve bu montafonları unutmayın. Umarım bu olaylar "KARARSIZ" dostlarımızın artık karar vermesinde etkili olur" dedi.

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz daha öncesinde de yine sosyal medya üzerinden yayınladığı bir yazısında CHP'ye ‘Cumhursuz Halt Parçası’ diye hakaret etmiş ve bu paylaşım CHP'liler tarafından hem protesto edilmiş hem de suç duyurusunda bulunulmuştu. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Geçici işe sevinç gözyaşı

SONRAKİ HABER

'Açıklamaları nedeniyle gazeteciler hedef gösterilemez'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...