12 Mart 2017 22:08

Trabzonspor, Akhisar deplasmanında

Ligdeki kötü gidişinden sonra çıkış yakalayan Trabzonspor, zorlu Akhisar Belediyespor deplasmanına gidiyor.

Paylaş

Kötü başladığı 2016-2017 sezonunda ikinci yarıda yakaladığı çıkışla birlikte Avrupa Kupaları için umutlanan Trabzonspor, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçı kazanıp iddiasını sürdürmek istiyor. Saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

KAZANAN 11 KORUNACAK

Bordo mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal’ın, ligde son oynanan ve 1-0 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçının 11’ini koruyacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, sakatlığı devam eden Durica’nın yokluğunda savunmada yine Medjani’ye görev vermesi bekleniyor. Kardemir Karabükspor karşılaşmasında ayağına darbe alan ve hafta içerisinde tedavisi tamamlanan Olcay Şahan’ın da oynayabilecek durumda olduğu kaydedildi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR İLE 10’UNCU RANDEVU

Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, bugün Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynayacakları maçla birlikte ligde 10’uncu kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 9 karşılaşmada Trabzonspor’un 2, Akhisar Belediyespor’un 4 galibiyeti bulunuyor. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 11 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü.

DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Trazonspor, ligde bugüne kadar Akhisar Belediyespor ile deplasmanda 4 kez karşılaştı, söz konusu karşılaşmalarda galibiyet elde edemedi. Bordo mavililer bu maçlarda 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı, attığı 2 gole karşılık ise kalesinde 7 gol gördü.

KART SINIRINDAKİLERE UYARI

Bu arada, Trabzonspor’da Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bordo mavililerde, 3’er sarı kartı bulunan Onur, Uğur, Mustafa, Aytaç, Yusuf Yazıcı, Rodallega ve N’Doye bugünkü maçta da kart görmeleri durumunda ligin 25’inci haftasında oynanacak Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, kart konusunda tüm futbolcularından dikkatli olmalarını istediği kaydedildi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kefirin 8 gücü

SONRAKİ HABER

Aktar: Türkiye Avrupa’dan kendi kendini çıkarttı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...