11 Mart 2017 21:09

Lider Beşiktaş, Kayserispor ile karşılaşıyor

Ligin lideri Beşiktaş, çıkış yakalayan Kayserispor'u bugün Vodafone Arena’da ağırlayacak.

Paylaş

Ligde lider konumda bulunan Beşiktaş son dönemlerde çıkış yakalayan Kayserispor ile karşılaşıyor. Vodafone Arena’da saat 19.00’da oynanacak maçı Hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran, Tarık Ongun ve Bülent Birincioğlu üstlenecek.

İki takım arasında 1973-1974 sezonundan bu yana yapılan 41 maçta Beşiktaş 24, Kayserispor 11 galibiyet aldı, 6 müsabaka da berabere sonuçlandı. Aralarındaki son 5 maçı kazanan siyah-beyazlıların toplam 63 golü bulunuyor. Kayseri ise Beşiktaş’a 39 golle karşılık verdi.

Öte yandan iki takım bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda aynı grupta yer aldı. İstanbul’daki maçı Beşiktaş 2-1 kazandı, Kayseri’deki müsabaka 1-1 bitti.

KAYSERİ SERİ PEŞİNDE

Kulüp başkanlığına Erol Bedir’in, teknik direktörlüğü de Sergen Yalçın’ın getirilmesinin ardından ligde çıkış yakalayan Kayserispor, son 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle 14 puan topladı. Bu periyotta lig tarihinde daha önce şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor’un yanı sıra Çaykur Rizespor’u da mağlup eden sarı-kırmızılılar, Akhisar Belediyespor ve Kasımpaşa ile berabere kaldı, Medipol Başakşehir’e mağlup oldu. Zorlu periyotta puanını 26’ya yükselterek küme düşme potasının üzerine çıkan sarı kırmızılılar, şampiyonluğun favorisi Beşiktaş’ı yenmeyi planlıyor.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Fabri, Andreas Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Gökhan İnler, Talisca, Babel, Aboubakar

Kayseri: Muammer, Hakan Aslantaş, Kana Bıyık, Mabiala, Erkan Kaş, Deniz Türüç, Lawal, Rotman, Varela, Umut Bulut, Wellinton (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Preet Bharara: İstifa etmedim, kovuldum!

SONRAKİ HABER

Godot’yu Beklerken

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa